Huidanalyse + productanalyse


Voor elke behandeling doen we een grondige huidanalyse (90 min). Ook als je geen specifiek huidprobleem hebt, is deze analyse zeer nuttig. Je komt er tenslotte achter of je de juiste producten gebruikt om jouw type huid maximaal te verzorgen. We bespreken eerst alle factoren die een invloed hebben op je huid en de conditie ervan. We overlopen diverse vragen over voeding, familieziektes, operaties, zwangerschap, sporten, etc. Na het intakegesprek gebeurt de analyse van de huid zowel manueel (door ernaar te kijken en eraan te voelen) als met behulp van twee geavanceerde huidapparaten.
Daarna gaan we de producten die je nu gebruikt volledig bespreken, zijn deze producten de juiste voor jou huid of niet. We bespreken hier ook welke ingrediënten het beste zijn voor jouw huid. 

Mini huidanalyse

Deze heb ik ontwikkeld voor mensen die de volledige huidanalyse al gehad hebben.

Zo kom je te weten of je huid verandert is of niet.

Hij is ook heel interresant voor mensen die enkel en alleen snel willen weten hoe het met de huid gesteld is. Hier gaan we enkel met de camera kijken om te zien of de huid vervuild is ja of nee. De mini huidanalyse is niet geschikt voor mensen met rosacea, acne, couperose

Nieuw!
Introductiebehandeling
Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse 45' en een fysieke behandeling 45'.
 
Een grondige huidanalyse bestaat uit twee onderdelen: een vragenlijst (anamnese) over je leefstijl en gezondheid en het analyseren van de gezichtshuid. Met de vragen richt de schoonheidsspecialiste zich op de achterliggende oorzaken van eventuele huidproblemen. Ze kijkt naar het ontstaan, de ontwikkeling en eventuele bijkomende klachten. Daarna doet de schoonheidsspecialiste nog een fysieke analyse ( palpatie ). Hierbij kijkt ze naar de huidspanning, huidverkleuringen, temperatuur, eventuele gevoelige reacties en de conditie van je huid.
Aan de hand van de afgenomen huidanalyse bepaalt de schoonheidsspecialiste welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid.


Na de huidanalyse beginnen we aan de verzorging, die bestaat uit een reiniging, peeling, lysing,of scrub (al naargelang de behoefte van de huid) masker, aangepast serum en aangepaste 24H crème.
Als laatste krijg je nog een skincare box voor thuis mee, hierin zit een kleine reinigingsmelk, tonic, vitamine masker, 24H creme en een full size serum.

Productanalyse

 

Wil jij graag weten of er in jouw producten slechte ingrediënten zitten? 

Wat de ingrediënten in je producten betekenen? 

of wil je gewoon weg weten of je echt goede producten hebt?

Vraag dan een productanalyse aan. Hier ga ik dan een rapport opstellen met al de verschillende ingrediënten van jouw product en ga ze overlopen wat ze zijn en wat voor invloed ze hebben op de huid.