Het lijkt te mooi om waar te zijn. Is het resultaat echt blijvend?


Jazeker! Anders dan bij vele andere afslankapparatuur wordt bij Cryotherapie de gehele vetcel verwijderd middels een geprogrammeerde celdood op basis van koude. Bij andere afslankapparatuur wordt de vetcel geleegd, maar blijft het omhulsel bestaan, dat zich vervolgens weer kan vullen. Bij de Cryo21 kan dat niet, omdat de vetcel verdwijnt.
Het lichaam is opgebouwd uit miljarden vetcellen. Op het moment dat het lichaam volgroeid is, stopt de aanmaak van nieuwe cellen. Vetcellen kunnen dan alleen nog maar groter worden. De Cryo21 roomt als het ware bij elke behandeling een laagje vetcellen af.


Hoeveel keer heb ik een behandeling nodig om mijn buik weg te krijgen?
Dit is van te voren niet vast te stellen. Hoewel de Cryo21 altijd resultaat biedt, is het afhankelijk van het lichaam hoeveel cm er per behandeling afgaat. De conditie van het lichaam, leeftijd maar ook de tijd dat het lichaam het vet al heeft opgeslagen, spelen hier een rol. Gemiddeld wordt per behandeling een vermindering tussen de 1 en 2,5 cm bereikt. Het proces van het volledig elimineren van vetcellen duurt 15 dagen. In deze periode na de behandeling verliest men gemiddeld nog een 1cm.


Waarom een abonnement van 6 keer?

Uit ervaring is gebleken dat 6 keer voldoende is om een heel goed resultaat te bereiken.
De prijs van een kuur van 6 is 600€ hier krijg je dan de proefbehandeling er gratis bij.  Het is dus 7 sessies voor 600€


Waarom niet geschikt voor Obesitas?
De Cryo21 is ontworpen voor volwassenen met een gezond eetpatroon en lichaamsgewicht, die definitief af willen van een probleemzone. Een probleemzone is een favoriete plek van het lichaam om vetcellen op te slaan. Het bekendste voorbeeld hiervan is de buik. Afvallen of sporten is dan meestal niet voldoende om een probleemzone te verhelpen. De Cryo21 kan hier een definitieve oplossing bieden.


Raakt het lichaam echt bevroren? Wat gebeurt er precies?
Nee. Bij de Cryo21 is de behandeling manueel. De kop waar men mee werkt op de huid, heeft een temperatuur van -10. Middels een thermische schok wordt de temperatuur van de vetcel in zeer korte tijd teruggebracht. Deze temperatuur is nooit lager dan 5 graden. De Cryo21 past de hoogte van de temperatuur per probleemzone zelf aan.


Kan de Cryo21 schade berokkenen aan de gezondheid?
Nee. De Cryo21 is door een Italiaanse arts ontwikkeld, die jarenlange testen heeft uitgevoerd alvorens het apparaat op de markt te brengen. De Cryo21 pakt alleen de vetcellen aan en laat organen, huid e.d. geheel met rust.