Waarom heb ik gekozen voor de Cryo21?

Eerlijk gezegd was het niet mijn idee maar het idee van mijn mama.
Ze heeft al jarenlang een probleem met haar buik, ze heeft hier al van alles aan gedaan om hiervan af te geraken, Weight Watchers, sporten, dieet, etc. de buik werd wel iets minder maar nooit zoals ze wou. Ze was nooit zelfverzekerd over haar figuur en elke keer dat ze kleren ging passen trok ze haar buik in, omdat het haar zelfvertrouwen aantast.

Ik vond het heel erg voor haar, dus toen ze over de Cryo21 begon zei ik dat ik er wel eens wat over zou opzoeken. Ik vond heel weinig (tot geen) instituten in de buurt (wel in Nederland) die werkte met de Cryo21. Daarom besloot ik ze zelf maar eens te laten komen zodat ze me tot in de puntjes konden uitleggen hoe het werkt. Na de uitleg mocht mijn mama een proefbehandeling ondergaan (precies dezelfde die jij ook gaat ondergaan als jij een proefbehandeling boekt)

Voordat ze konden beginnen aan de behandeling hebben ze eerst gekeken of mijn mama geschikt hiervoor is, dat was gelukkig wel maar ze heeft wel wat orgaanvet, waardoor haar buik altijd een beetje bol blijft staan (dit vet kun je niet weghalen), dus de behandeling kon beginnen.
Eerst hebben ze mijn mama gemeten, daarna hebben ze gel op de buik gedaan (dit was kouder dan de kop van -10 :) ), toen zijn ze begonnen. Na 30 minuten was het klaar en hebben ze opnieuw gemeten en foto's getrokken. De buik was maar liefst 3,5 cm kleiner geworden. ‚Äč

Ze moest nu nog heel veel water drinken (2L/dag) omdat de behandeling nog doorwerkt tot 14 dagen na de behandeling.
Omdat mijn mama altijd heel sceptisch is of zoiets wel werkt was ze deze keer echt helemaal overtuigd!
De eerste foto is voor, de tweede na de eerste beurt en de 3de na 6 sessies

Daarom heb ik Cryo21 opgenomen in mijn aanbod. 
Wil jij ook graag kijken of het geschikt is voor jou? Meld je dan aan voor een proefbehandeling

Je kan dit doen door het contactformulier in te vullen of gewoon direct online een afspraak te boeken

 De Cryo21 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Cryotherapie.
De Cryo21 werkt op basis van koudetherapie. Er wordt manueel gewerkt op een temperatuur tussen de 0°en -10° C waardoor we een thermische schok creëren in de vetcellen die afkoelen tot 8° C. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor koude en sterven na de behandelingeen natuurlijke celdood.
Dit spectaculaire apparaat geeft niet alleen fantastische resultaten op het gebied van afslanken maar eveneens op het gebied van versteviging!
De behandeling duurt slechts 20-30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat.


Het is volledig pijnloos, snel en betaalbaar!
Het is het allernieuwste op het gebied van Cryotherapie. Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig .
U kunt de Cryo21vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd. Elke keer dat u behandeld wordt met Cryo21 zal een laagje vetcellen verdwijnen.

De proefbehandeling kost 100€
Een kuur van 6 behandelingen kost 600€ en krijg de proefbehandeling gratis.

Hoe werkt het?
Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en die verminder je door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is met sporten en gezonde voeding. Denk hierbij aan cellulitis, maar we willen er natuurlijk wel graag van af!
Cryo lipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Als de cel eenmaal is afgebroken wordt deze via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijderd.
Dermatologen aan de prestigeuze Harvard Medical School (VS) dr. Dieter Manstein en dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren (bevriezen). Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryo lipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

Welke zones kunnen er worden behandeld?
Door de soepel beweegbare kop kunnen we doelgericht werken op de zones die u wilt zoals; gezicht, hals & decollete, dubbele kin, armen, borsten, lovehandles, buik, rug, billen, rijbroek, dijen en kuiten.
Effecten op het lichaam:
*Bevriezen van de vetcellen
*Versteviging van de huid
*Vermindering cellulitis
*Contourverbetering en afslanking van het lichaam
*Stimulering bloedsomloop
*Draineert afvalstoffen en lymfe
Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken, of vetophoping laten verdwijnen. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen, binnenkant van de bovenbenen, buik verstevigen, borsten liften en verstevigen enz.


Efftecten op het gelaat:
* Verstevigen van de weefsels
* Versteviging van de spieren
* Vermindering van de rimpels
* Volume creëren in de lippen
* Verwijdering/vermindering van de dubbele kin
* Huidverjonging
* Verstevigen en liften van het gelaat
* Nieuwste techniek huidverjonging Cryo21

Is het veilig?
Onderzoek heeft aangetoond dat alleen de vetcellen kwetsbaar zijn voor de effecten van koude en dus niet de omliggende weefsels, en dat vetcellen op een veilige manier het lichaam verlaten zonder nadelige effecten. Het effect treedt op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en kristalliseren (bevriezen) bij een temperatuur boven het vriespunt.
Met behulp van de Cryo21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk.
Allereerst doen we een intakegesprek waarbij we uw wensen en verwachtingen bespreken. Ook worden de contra-indicaties besproken. Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten en maken we een voorfoto.
De behandeling zelf duurt 20-30 minuten. Er wordt een cellulitis creme of verstevigende creme aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering of versteviging).
Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel! deze behandeling is aangenaam en relaxt.
Na de behandeling meten we weer zodat u meteen het resultaat ziet.
Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig om een mooi resultaat te hebben. Maar het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend. De vetcel is weg. De tijd tussen de behandelingen is 15 dagen, zodat uw lichaam de tijd heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt namelijk nog 2 weken door. Wij adviseren daarom ook om veel water te drinken om het goed door te spoelen zodat de vetcellen sneller afgevoerd worden.

Wat moet u na een behandeling wel en niet doen?
Het is al heel belangrijk dat u een BMI hebt tot max 30, anders is de behandeling veel te kostbaar en te tijdrovend voor jou als klant. Als u een kuur wilt volgen is het noodzakelijk dat u een gezonde levensstijl hebt en dat u voldoende beweegt  (richtlijn is 12.500 stappen per dag!) en dat u minimaal 2 liter water per dag drinkt. Uit ervaring is gebleken dat klanten die niet genoeg drinken langzamer vet verliezen dan klanten die wel minimaal 2 liter water drinken per dag (thee mag ook).  Daarnaast mag u 2 uur na de behandeling niet intensief gaan sporten, warm bad nemen of sauna/jacuzzi gebruiken.