Acne, psoriasis, eczeem, couperose, droge huid,… Het zijn stuk voor stuk symptomen, een manier van je huid om te zeggen dat het naar de juiste behandeling snakt.

En bij Iduna gaan we ontdekken welke dat juist is. Mijn werkwijze gaat dus ook verder dan enkel de bestrijding van de symptomen

Hoe gaan we te werk?
We gaan op zoek naar de oorzaak van het huidprobleem en pakken het bij de kern aan. Een aanpak die per klant verschilt, want iedere huid is uniek en heeft nood aan iets anders. Er gaat een wereld voor je open als je je huid geeft waar het zo hard om vraagt. Je voelt je letterlijk en figuurlijk terug beter in je vel!
We beginnen altijd met een gratis kennismakingsgesprek (30 min). Daarin bespreken we de huidproblemen die je ervaart en welke je daarvan graag wil oplossen. Daarna kijk ik welke oplossing voor jou van toepassing is. 

Voordat we een behandeling starten. Ook als je geen specifiek huidprobleem hebt, is deze analyse zeer nuttig. Je komt er tenslotte achter of je de juiste producten gebruikt om jouw type huid maximaal te verzorgen. We bespreken eerst alle factoren die een invloed hebben op je huid en de conditie ervan. We overlopen diverse vragen over voeding, familieziektes, operaties, zwangerschap, sporten, etc. Na het intakegesprek gebeurt de analyse van de huid zowel manueel (door ernaar te kijken en eraan te voelen) als met behulp van twee geavanceerde huidapparaten. 


Op basis van het resultaat kijken we welk programma voor jou een uitkomst zal bieden.

Onze programma's